Kasutusjuhendid Electrolux Ahjud

Allpool on kirjas kõik kategooria Electrolux Ahjud mudelid, mille kohta meil on olemas kasutusjuhendid. Vaadake ka lehe allosas olevaid korduma kippuvaid küsimusi, kust võite leida kasulikke näpunäiteid oma toote kohta. Kas teie mudelit pole loendis? Võtke meiega ühendust.

Kas teie toode on defektne ja kasutusjuhendist pole abi? Tasuta remonditeenused: Repair Café.

Korduma kippuvad küsimused

Meie tugimeeskond otsib kasulikku tooteteavet ja vastuseid korduma kippuvatele küsimustele. Kui leiate meie korduma kippuvates küsimustes ebatäpsusi, andke sellest meile teada, kasutades kontaktivormi.

Minu ahi ei soojene piisavalt, mida teha? Kontrollitud
Termostaat tagab, et ahjud soojenevad määratud temperatuurini. Tõenäoliselt on termostaat vigane. Laske see asendada. Kahtluse korral võtke ühendust tootjaga.

Sellest oli abi (2268)
Mis on pürolüüs? Kontrollitud
Mõned ahjud on varustatud pürolüüsi funktsiooniga. See on puhastussüsteem, mis põletab ahjus mustuse ja rasva, kasutades väga kõrgeid temperatuure. Pärast pürolüüsi on kogu mustus muutunud tuhaks ja seda saab kergesti eemaldada. Kui ahjul on pürolüüsifunktsioon, on soovitav seda kasutada 3 kuni 4 korda aastas, et ahi oleks puhas.

Sellest oli abi (2096)
Soovin teada oma Electroluxi seadme vanust. Kuidas seda teha? Kontrollitud
Toote vanuse saate määrata seerianumbri abil. Selle leiate oma seadmest. Seerianumbri esimene märk tähistab aastat (st: 1 = 2001) ja kaks tähemärki pärast seda näitavad tootmisnädalat (st: 35 = selle aasta 35. nädal). Seega näitab seerianumber 13500016, et masin on pärit 2001. aasta 35. nädalast.

Sellest oli abi (723)
Kui ma ahju kasutan, jääb sinna sageli toitu, mis kukub põhja ja põhjustab suitsu. Kuidas seda vältida? Kontrollitud
Paljudel ahjudel on nii võre kui ka küpsetusplaat. Kui toit valmistatakse restil, võib küpsetusplaadi asetada põhjale, et vältida toidujääkide põletamist ja suitsu tekitamist.

Sellest oli abi (503)
Kas ma saan valmistada mitu kaupa korraga, kasutades rohkem grillialuseid? Kontrollitud
Tehniliselt on see võimalik. Sõltub aga toidu liigist, kas peate valmistamisaega kohandama või kandikud valmistamise ajal pooleldi vahetama.

Sellest oli abi (503)
Soojendamisel koguneb suits ahju, miks see nii on? Kontrollitud
Tõenäoliselt on ahju jäänud varasemast kasutusest toidujäänuseid. Eriti rasvased toidujäägid võivad kuumutamisel suitsu tekitada. Puhastage ahi põhjalikult.

Sellest oli abi (503)