Käsiraamatud Veinikapid jaoks

Allpool on kirjas kõik kategooria Veinikapid kaubamärgid, mille kohta meil on olemas kasutusjuhendid. Kaubamärgil klõpsates avaneb kõigi mudelite loend. Vaadake ka lehe allosas olevaid korduma kippuvaid küsimusi, kust võite leida kasulikke näpunäiteid oma toote kohta. Kas teie kaubamärki pole loendis? Võtke meiega ühendust.

Kas teie toode on defektne ja kasutusjuhendist pole abi? Tasuta remonditeenused: Repair Café.

Korduma kippuvad küsimused

Meie tugimeeskond otsib kasulikku tooteteavet ja vastuseid korduma kippuvatele küsimustele. Kui leiate meie korduma kippuvates küsimustes ebatäpsusi, andke sellest meile teada, kasutades kontaktivormi.

Kas ma saan hoida punast ja valget veini samas veinikapis? Kontrollitud

Jah. Punast ja valget veini serveeritakse erinevatel temperatuuridel, kuid ideaalne säilitustemperatuur on sama, 12 ° C.

Sellest oli abi (279) Loe rohkem

Kui ma tahan, et minu külmik-sügavkülmik oleks külmem, kas ma peaksin valima kõrgema või madalama seadistuse? Kontrollitud

Enamiku külmik-sügavkülmikute puhul tähendab kõrgem seadistus, et masin jahtub raskemini. Madalama seadistuse korral jahutab masin vähem kõvasti ja külmkapi-sügavkülmiku temperatuur on kõrgem.

Sellest oli abi (200) Loe rohkem

Ostsin uue veinikapi, kas ma saan selle kohe sisse lülitada? Kontrollitud

Ei, veinikapp peab enne sisselülitamist seisma vähemalt 4 tundi püstises asendis. Seda seetõttu, et jahutusvedelik peab settima.

Sellest oli abi (162) Loe rohkem

Kui kaua võtab külmik pärast sisselülitamist seatud temperatuuri saavutamist? Kontrollitud

See sõltub külmiku suurusest, vanusest ja mudelist. Külmkapi seatud temperatuuri saavutamiseks võib kuluda mitu tundi kuni 24 tundi. Protsessi saab kiirendada, kui panna kiiresti riknevad kaubad külmkappi. Külmkapi temperatuuri ei saa õigesti mõõta, tundes seest õhku. Parim viis teada saada, kas külmik on saavutanud seatud temperatuuri, on panna külmikusse klaas vett, kus on termomeeter.

Sellest oli abi (139) Loe rohkem